+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

EA Hotel Tereziánský dvůr Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

by 39 reviews

  • Personal

    93%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    89%
  • Komfort

    91%
  • Preis-leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 26.2.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Před-jarní víkend v Hradci Králové, i díky ubytování ve Vašem hotelu, se nám velmi líbil. Jako slabinu, jsme viděli restauraci hotelu. Například "Pomalu pečené kachní stehno s červeným zelím a špekovými knedlíky" - určitě nebylo z kachny!

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Mária

Junges Paar, 15.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Oxana

Einzelreisende, 1.11.2015

Dolni Břežany Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Jsem moc spokojena

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jitka

Einzelreisende, 3.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lene kate Moberg

Gruppe von Freunden, 9.8.2015

English

  • Gesamtbewertung
100 %
  • We just love this hotel

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Janatová

Älteres Paar, 24.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Moc pěkný hotel v centru města, výborně zařízený, vynikající kuchyně a milý personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Martin

Älteres Paar, 8.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Moc hezký interiér, milý personál. Spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jana Musilová

Älteres Paar, 29.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • skvělé

  • jen to, že sprchy ve wellness špatně odtékaly

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Zajc

Junges Paar, 7.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Pokoj, umisteni hotelu, zarizeno vkusne a jednoduse, prijemny a ochotny personal.

  • Wellness, virivka i bazen postradaly smysl. Bazen byl prilis maly, virivka nemela kvalitni masazni trysky, mistnost tmave vymalovana pusobila neutulne. Satny byly ve spatnem stavu.

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Vlasta

Einzelreisende, 25.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

Einzelreisende, 14.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
9
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Michal

Junges Paar, 7.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 27.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

paní Štoglová

Einzelreisende, 26.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Cena za pokoj se dá pořídit mnohem nižší a I s večeří dohromady. Bohužel jsem to nevěděla a ani jsem nebyla upozorněna.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Daniel

Älteres Paar, 26.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • byl jsem spokojen s ubytováním, se snídaní i službami. např. mi i ve 23 hodin po telefonickém hovoru bez problému zařídili rezervaci na ranní koupání v bazénu. snad jen matrace byla o krapítek tvrdší, než bych preferoval, ale to je s každým zákazníkem jiné, takže přesto i za komfort plný počet bodů

  • malým mínusem je pánská šatna do bazénu, kde by to chtělo trochu uklidit, či upravit šatní skřínky, což byl jedinný důvod pro udělení pouze 9 bodů za čistotu

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ondrej Slaby

Älteres Paar, 6.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
54 %
  • Velmi pekny interer, spousta prostoru, vkusne a pekne

  • Cistota wellness :( Nektere procesy jsou trosku zkostnatele... (zadny room service, neni mozne vyuzit slevy na citi-bank bez predchoziho upozorneni, nejanosti ohledne rezervace well nessu.

Personál
9
Služby
4
Čistota
4
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Irena

Einzelreisende, 8.4.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Pokoj čistý, voňavý, uklizený, luxusně vybavený, v naprostém pořádku.

  • Ubytovaná jsem byla dvě noci, moji kolegové 1 noc. Dostala jsem podkrovní pokojíček, kde se člověk pomalu bouchal do hlavy. Když jsem viděla, jak obrovské pokoje dostali moji kolegové (jeden větší než ten druhý) a byli tam pouze na 1 noc a všichni jsme platili ve výsledku stejnou cenu za pokoj/noc, tak mi to přišlo trošku "nefér"/drahé ubytování za takový "kutloch", byť čistý, uklizený a luxusně zařízený... Trochu nás mrzelo, že hotelová restaurace byla zcela pro hotelové hosty uzavřena, protože tam měl někdo nějakou akci. Chtělo by to mít i náhradní řešení v těchto případech a ne totálně hotelové hosty odříznout od tohoto dalšího komfortu. Ale jinak spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Ilona Grežďová

Einzelreisende, 12.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Již jsem u vás byla ubytována třikrát, vždy bylo vše v pořádku. Nemám připomínky. Děkuji,I.Grežďová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Einzelreisende, 27.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.2.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Vyborna lokalita, ciste a krasne izby, uzavrete parkovanie, namestie hned za rohom.

  • za cenu hotela som cakala lepsie ranajky, kedze sme tam mali aj kongres, aj obedove menu a chut jedla bolo jemne podpriemerne

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.